Integritetspolicy

På cheapbagonline.com har vi åtagit oss att skydda integriteten och säkerheten för våra kunders personliga information. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, avslöjar och skyddar din information när du använder vår webbplats eller använder våra tjänster. Genom att gå in på vår webbplats eller förse oss med din personliga information samtycker du till den praxis som beskrivs i denna policy.

Information vi samlar in:

Vi kan samla in personlig information, såsom ditt namn, e-postadress, leveransadress och betalningsinformation, när du gör en beställning eller skapar ett konto på vår webbplats. Dessutom kan vi samla in icke-personlig information, inklusive webbläsartyp, IP-adress och webbplatsanvändningsdata genom cookies och liknande tekniker.

Användning av information:

Vi använder informationen som samlas in för att behandla dina beställningar, ge kundsupport, anpassa din upplevelse och förbättra våra produkter och tjänster. Vi kan också använda din information för att skicka kampanjerbjudanden eller uppdateringar till dig med ditt samtycke, vilket du kan välja bort när som helst.

Informationsdelning:

Vi säljer, hyr ut eller byter inte ut din personliga information till tredje part för deras marknadsföringsändamål.

Datasäkerhet:

Vi implementerar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse. Ingen dataöverföring över internet eller lagringssystem kan dock garanteras vara 100 % säker. Vi uppmuntrar dig att hålla din kontoinformation konfidentiell och omedelbart meddela oss om obehörig användning eller säkerhetsproblem.

Tredjepartslänkar:

Vår webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser eller tjänster. Vi är inte ansvariga för dessa tredje parters sekretesspraxis eller innehåll. Vi rekommenderar att du granskar deras integritetspolicy innan du lämnar någon personlig information.

Efterlevnad av lagar:

Vi följer tillämpliga lagar och förordningar angående insamling, användning och lagring av personlig information. Vi kan komma att avslöja din information om det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet.

Barns integritet:

Vår webbplats är inte avsedd för barn under 13 år. Vi samlar inte in eller ber om personlig information från barn medvetet. Om vi upptäcker att vi oavsiktligt har samlat in personlig information från ett barn kommer vi omedelbart att radera den.

Uppdateringar av integritetspolicyn:

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och den uppdaterade versionen kommer att träda i kraft från och med publiceringsdatumet.

Om du har några frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy eller hanteringen av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss med hjälp av den angivna kontaktinformationen. Vi förbinder oss att ta itu med alla förfrågningar eller problem i rätt tid och på lämpligt sätt.

Senast uppdaterad: 16/6/2023